Overslaan en naar de inhoud gaan

Haspengouws Nieuws

Een initiatief van erkend beroepsjournalist Jozef Croughs

Sinds 1981 ben ik gebeten door nieuws en nieuwsgaring (Radio Baccara). Onpartijdige berichtgeving draag ik als erkend freelance-beroepsjournalist sinds mijn aansluiting in 1999 bij de Vereniging van Vlaamse Journalisten (VVJ) hoog in het vaandel. Daarom bied ik met deze website een objectieve en neutrale blik op Zuid-Limburg. Ongevallen, politieke kwesties op lokaal niveau of culturele festiviteiten: niets ontsnapt aan mijn aandacht. Dankzij een breed uitgebouwd netwerk wordt ik geïnformeerd over wat er leeft in de streek en ben ik meteen op de hoogte van noemenswaardige gebeurtenissen.

Naast objectieve journalistiek streeft Haspengouws Nieuws ook naar zo volledig mogelijke berichtgeving. Daarom kan jij als lezer zelf nieuws aanleveren.

Heb je iets gezien of gehoord dat volgens jou een plaats verdient op www.haspengouwsnieuws.be of in de kranten van het Mediahuis (HBVL - Het Nieuwsblad – De Standaard)? Meld het ons. Bel of sms (0497-631313) of bezorg ons een korte uitleg vergezeld van enkele foto’s indien mogelijk. Indien het voldoende nieuwswaarde bevat, zorgen wij voor een artikel op deze https://www.haspengouwsnieuws.be/ of contacteren we jou voor meer info voor de kranten indien nodig. Ik ben gebonden aan mijn exclusiviteitsovereenkomst met het Media huis waardoor ik bepaalde regels i.v.m. het verschijnen van artikels en date-lines respecteer.