Overslaan en naar de inhoud gaan

Betoverend spektakel 'Kerstmagie' strijkt opnieuw neer in kasteel van Duras

door Jozef Croughs
datum17/11/2023
geenreactie

Het kasteel van Duras gaat in december weer open voor een spannende theaterproductie Kerstmagie. Het gaat om een concept van productiehuis Historalia van Prins Simon de Merode. Kerstmagie is een sfeervol kerstspektakel met theaterwandelingen doorheen een versierd kerstkasteel. Het concept blijft waarbij de bezoekers een verhaal ontdekken in een achttal verschillende kamers van het kasteel.

In het Kasteel van Duras te Sint-Truiden brengen de acteurs het verhaal' De Vijf Zintuigen van ‘Kerstmagie’ een gloednieuw, spannend verhaal van regisseur Niels De Valk. “Tijdens je reis doorheen het kasteel kom je in een spannend avontuur terecht. Fantastische lichteffecten, prachtige muziek, live acteurs en een gloednieuw verhaal zullen jou de weg tonen doorheen een sprookjesachtig kerstkasteel. Het is een heerlijke combinatie van een theaterwandeling met live acteurs, met een spannende, audiovisuele en interactieve ontdekkingstocht voor het hele gezin. Na deze interactieve en spectaculaire theaterwandeling kan er ook weer op de foto gegaan worden met de enige echte Kerstman”, zegt coördinator Yves Dethier. De organisatie krijgt de volle steun van Graaf Ghislain en Gravin Gabrielle de Liedekerke. “Ik kijk elk jaar uit naar deze periode van het jaar omdat wij dan enkele duizenden gelukkige ouders met hun kinderen mogen ontvangen op het kasteel”, besluit Gravin Gabrielle.  

'Kerstmagie' is de ideale, ontspannende familie-uitstap om helemaal in de kerstsfeer te komen en bovendien een unieke kans om prachtig Belgisch erfgoed van binnen te bewonderen. Tickets voor deze ultieme en betoverende kerstbeleving kosten 17,50 euro p.p. en zijn gratis voor kinderen onder de 5 jaar.

Stad / Gemeente

Reageer op dit bericht

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.