Overslaan en naar de inhoud gaan

Van kledingwinkel en bouw naar Horecazaak

door Jozef Croughs
datum18/01/2020
geenreactie

Vanaf 3 februari starten Christel Mathijs en Johnny Poelmans als nieuwe uitbaters van de brasserie -restaurant Ons huis op de Grote markt in Sint-Truiden. "Ik kijk er naar uit om terug in de horeca te stappen,” zegt een ambitieuze Christel.

Tot er een overnemer is gevonden blijft de zaak de Blauwe Hond open en krijgt Christel de hulp van de familie. Haar partner Johnny Poelmans (JP-projects) koestert plannen om zijn zoon in de zaak te betrekken zodat ze beide de handen vrij hebben om de status die de zaak in al die jaren door Paul, Andrea en dochter Aurélie (die voor een nieuw horecaproject naar Wilderen vertrekken) werd opgebouwd aan te houden.     

Tussen 26 januari en 2 februari is de zaak gesloten voor het opsmukken van het interieur en kleine verfraaiingswerken. Intussen is Christel al druk in de weer tijdens haar vrije momenten om mee te draaien in de zaak. “Ik vind het belangrijk dat de huidige klanten kennis maken met ons en het is ideaal om te luisteren waar wij eventuele kunnen bijsturen. Vast staat dat wij Paul zijn wijnkaart aanhouden en ons verder door hem laten adviseren. Ook de namiddagen gaan wij opvullen met koffie en pannenkoeken, een speelhoek voor kinderen en een paar suggesties toevoegen aan de menukaart,’ weet Christel.     

 

Stad / Gemeente

Reageer op dit bericht

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.